• 467
    kaybedilmesinin hayırlı olduğu maç.

    neden?
    ben kolay kolay aleyhte konuşan birisi değilim. ama bu mağlubiyet davul zurnayla geldi. maç oynandığı sırada ayıptır söylemesi rakı masasındaydım. mekanda maç yayını da vardı, arkadaşlara beraberlik olursa iyi sonuç olur dedim. çünkü hazırlık maçlarıındaki futbol içime sinmemişti. selçuk penaltıyı atsaydı ne olacaktı? sadece kendimizi kandıracaktık. marcao atılmasaydı beeeeelkki bala göte bi gol atıp kazanırdık. ama dediğim gibi kendimizi kandırıırdık.

    defans hattımızda bi aşırı özgüven var (ne olursa olsun laubalilik demek istemiyorum ama laubalililk). ön libero yok direk defansla karşılaşılıyo diyenler olabilir, haklıdır da ama marcaonun atılması tamamen.... (ister acemilik deyin ister laubalilik ister formsuzluk) orta sahada hoca başka bişeyler deniyor, tamam. (pas oyunu için selçuk inan falan filan ) ama donk girerken çıkması gereken seri mi? hücumda baktığın zaman iyi adamlar diyosun ama pozisyon yok. olanı da sonuçlandıramıyoruz.

    bu maç bize ders olur umarım. dert falcao falan değil. takım olamamışız henüz. ikinci hafta arenadaki maça kadar silkelenip kendimize geliriz inşalla. ben bunları farkettiysem fatih terim neler neler farketmiştir. o nedenle içim rahat.
    o nedenle hayırlı bir mağlubiyet
App Store'dan indirin Google Play'den alın