resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14913
    yani herkes gibi benim de hiç bir mana veremediğim, son olarak 90 dakika izlediğimi düşünerek avunduğumdur.

    (bkz: 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı)

    ne ilk 11 başlamasına, ne penaltı kullanmasına, ne duran top kullanmasına, ne sahada 90 dakika kalmasına, ne de hala bu takımın formasını giymesine hiç bir anlam veremiyorum. ben mustafa kapı yada atalay olsam üzülürüm, gitmek isterim. demek ki hiç bir şansım yok diye düşünürüm.

    duran top kullanmasının dahi hiç bir anlamı yok çünkü sezonun devamında oynamayacak yani umarım. dolayısıyla başka birinin duran top kullanıp belli bir alışkanlık kazanması ve kazandırması lazım. yani her şeyi anlamaya çalışıyorum ama bu adamın oynamasının takımın hangi çıkarına fayda sağladığını gerçekten anlayamıyorum.

    ilerde teknik kadroda vb değerlendirilecek şeklinde de konuşmalar var. mesela ben ileride teknik kadroda yer alacak olsam, bugün kendimi oyundan çıkarırdım. oyundan çıkarılmam konusunda hoca ile kavga ederdim. belki o zaman bana bir ümit verebilirdi.

    kendisi üzerinden ne denendiği konusunun mutlaka hoca'ya sorulması gerektiği kanaatindeyim. umarım birileri çıkar ve sorar.

    kendisi hakkında bu kadar uzun yazmam ne kadar manasızsa, kendisinin bu kadar sahanın içinde aktif olması kararıda bir o kadar manasızdır. düşünüyorum hala bir sebep bulamıyorum, neden?
App Store'dan indirin Google Play'den alın