• 462
    sakin karşılamamız gereken skor ama kesinlikle takımın ve hocaların ciddiye alması gereken durumlar da var. sıradan bir yenilgi olmadı bu, uzun zamandır oynanan en kötü oyun abartısız, çok ciddi bir hayal kırıklığı yarattı taraftarda. zira 2 sene üstüste şampiyon olmuş ve artık seviye atladığını görmek istediğimiz takım, lige şöyle başlamamalıydı, hele hele lige yeni çıkmış ve vasat bir rakibe karşı.

    sıcağı ve sezon başını bahane ediyoruz, lakin şunu da görmek lazım. 10 kişi kaldıktan sonra tamamen oyunu bitirdik, topu tutamadık, pozisyonu geçtim rakip sahaya giremedik. iddia ediyorum şampiyonlar ligi 1 ve hatta 2. torba takımları bize karşı 10 kişi oynasın 90 dakika, yine oyuna hükmeder. biz neden denizlispora karşı şu duruma düşüyoruz? bizim denizlisporla aramızdaki fark, bu 1 ve 2. torba takımlarıyla aramızdaki farktan bu kadar az ise, boşa alıyoruz nzonzileri falcaoları gerçekten, hiç hayal da kurmayalım. ben bunu kabul edemiyorum, sindiremiyorum. ulan bari son 10 dk can havliyle baskı kurardık gol için, orada bile bir tane pozisyonumuz baskımız yok, güle oynaya 2 yi attı adamlar.

    ciddiyim şu oynadığımız oyun, hiç direnç göstermeyen gevşek ve yavaş tavırlarla bir anadolu kulübü fenere beşiktaşa yenilseydi, ciddi işkillenirdim. canınız bu sıcakta oynamak istemiyorsa boşa oyalamayın milleti, tribüne gelen taraftara ekrana geçen insanlara yazık günah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın