• 446
    (bkz: #2733519) ortalığın karışacağı tahminimde doğru çıktığım maç *

    ilk yarı için konuşursam; iki takım da kötü idi. sanki bir hazırlık maçıymış gibi lakayt tavırlar, saçma sapan pas hataları, temponun yetersizliği vs. kötüydüler işte. klasik türkiye ligi maçı.

    ilk yarıdaki bize gelirsek, iyi oyuncu yoktu; o yüzden o kötü bu kötü diye yazamayacağım. maçın bazı bölümlerinde iyiydik ama genele yayamadık. pas kalitemizin yüksek olmasını bekleriz bu orta alanla ancak ileri 3'lü topu bizde tutamıyor. ne pasla * ne de güçle *. orta alandan pasla çıksak dahi ileride topu tutamadığımız için ortada bir pozisyon yok. aksine önde yanlış paslar vs. ile kaptırdığımız bazı toplarda tehlikeli kontralar yedik. 2 tehlikeli kontra yüzünden 2 sarı yiyen marcos do nascimento teixeira marcao da kızardı haliyle *

    ikinci yarı için konuşmak yersiz. ilk yarı sonunda ryan donk, selçuk inan yerine girer diye düşünüyordum. böylelikle 4-4-1 tarzı bir oyuna döneriz diye tahminde bulunmuştum. topu bir türlü ileride tutamıyoruz, kontralarla artık gol arayabiliriz haliyle emre mor oyuna girip hareketlilik getirebilir demiştim. site çöktüğü için bunları o an yazamadım tabii * ancak değişiklikler de kötü olunca 10 kişi bile bir ihtimal kazanabileceğimiz maçı kaybettik. selçuk inan artık ikili orta alanda oynayamaz. eski selçuk yok. jean michael seri de iyi oynamıyordu, kabul ama belki 6 numara gibi takıldığından diye olabilir. yapmamız gereken donk'u selçuk yerine alıp zaman zaman 6 numara gibi zaman zaman stoper gibi oynatmaktı * seri'yi de 8 numaraya çekmekti. evet, risk alınacaktı ama böyle de kaybettin zaten. o zaman da en azından risk alıp kaybederdin. hem de seri'yi 8 numarada görürdük.

    denizli için konuşursam; pek beğenmedim onları da. ligde pek iddaalarının olacağını sanmıyorum. saçma sapan bir şekilde kaybettik ama en basitinden ilk 10 dk. içindeki pozisyonda mbaye diagne uyumasa maç 1-0'dı. penaltıyı da kaçırmasak 2-0. sonra da maç kopardı zaten. sağlık olsun, yapacak bir şey yok. 6 numara ve 9 numara gelip sofiane feghouli yerini aldıktan sonra takımı görmek lazım bir de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın