resim
Ümit Davala
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 379
    (bkz: 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı)

    farklı maçlar izlediğimizi sandığım eski futbolcumuz. şimdilerde fatih terim'in yardımcılığını yapıyor.

    demiş ki:

    --- alıntı ---
    "kaçan penaltı ve kırmızı kart oyun planlarımızı etkiledi. ilk 20 dakikada işi bitirebilirdik. marcao atıldıktan sonra 10 kişi devam ettik. pozisyon yemeden, uzaktan bir şutla golü yedik. bunlar, telafisi olan maçlar. önümüzdeki hafta bu maçları telafi ederiz. diagne herkes gibi mücadele etti. herkes varını yoğunu ortaya koydu. bu sıcakta ve nemde 60 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. 3 puan kaybettik, falcao'yu sonra konuşuruz."

    ümit davala

    --- alıntı ---
    (bkz: ne dediler/#2734682)

    "pozisyon vermeden, uzaktan bir şutla gol yedik." demiş. sizin bir suçunuz yok taktik ve değişiklikler yerindeydi ama bir uzaktan şut işi bozdu öyle mi?

    yahu onu da geçtim pozisyon vermemişiz sözde. bizim izlediklerimiz neydi? maç 2-0 bitti diye dua edin bence.

    hala suçu kendilerinde arama olayı yok. "uzaktan bir şutla kaybettik" he bir de "10 kişi kaldık." yahu maça zaten yanlış tercihiniz yüzünden 1 kişi eksik başladık! orta sahanın dandikliğinden(geçirgenliğinden) marcao 2 sarı kart gördü. 9 kişi kaldık. sonra bir oyuncu değişikiğiyle maçı düzeltebilecekken daha beter ettiniz!

    ama soran olursa pozisyon vermedik uzaktan bir şutla yenildik dersiniz. kendinizi kandırın siz. peki biz pozisyona girebildik mi maçın ilk dakikaları hariç? yok. bunu konuşan yok. sıcak ve nemli havaymış bir de. bir tek bize öyle sanki!

    edit: bir de oyun planlarımızı etkilemiş kırmızı kart. hangi oyun planı diye kimsenin sormak aklına gelmemiş mi acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın