• 443
    hazırlık maçlarını saymazsak, uzun zamandır ligde bu kadar hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldığımızı hatırlamıyorum. bu mağlubiyetin elbette telafisi olur, ancak bahanesi olamaz.

    oyuncu tercihlerinden sahadaki topçulara, oyun temposundan rehavete kadar “bugün de iyi yaptık” diyebileceğimiz hiçbir şey yok maçla ilgili.

    maddeleri tek tek sıralayacağım.

    1) selçuk inan’ın 2019-20 sezonunda, süper kupa maçında sahaya giren çıkan dahil 20 küsür futbolcunun en kötüsü olmasına rağmen bu maçta yine yeniden 90 dakika forma giymesi ihanettir. bunun mantıklı en ufak bir açıklaması olamaz.

    2) selçuk, bu maç özelinde jimmy ve genel olarak diagne ile 8 kişi sahaya çıktık. marcao atılınca 7’ye düşen oyuncu sayısı artmayınca kazanmak zor.

    3) oyun tempomuz gelen giden insanlara rağmen zerre artış göstermiyor. ev maçlarında taraftarın gazı ile “olgunlaşması 5-7 dakika süren 1 atak” taktiğimizden sapıp başarılı oluyoruz, ancak 2 sezondur özellikle deplasman maçlarında bu taktikle ite kaka kazanıyoruz. top defanstan orta sahaya 2 dakikada çıkarsa, ileride kalan rakip forvet bile “abi insanlar izliyor ayıp olmasın” diye geri geliyor ve taktiğimiz ile rakibi zorla 11 kişi topun arkasına yerleştiriyoruz. artık süperstarı olmayan takımların oynadığı modern futbolda ataklar 20-30 saniye 4-5 pas sistemine döndü. bizde böyle bir adam yok ve bu topu oynamaya devam ediyoruz.

    4) bacağı kopmadıktan sonra seri, hiçbir şey oynamayan, penaltı kaçıran ve top kaybedip zaten dengesiz girme potansiyeli olan marcaonun atılmasına sebep olan selçuk yerine sahada kalır. ahmet çalık 42837484. kere bu takımda altyapı stoperinin kendisinden önce oyuna girmesi gerektiğini ispatlamıştır; bundan sonra değişikliklerin bu kafa ile yapılması gerekir.

    5) bu futbol devam ederse ligde şampiyon olabiliriz ama başarımız maalesef bununla sınırlı kalır. hazırlık maçları, süper kupa, ligin ilk maçı ve 2 senedir en ufak bir artış göstermeyen oyun temposu ile, yani bugün oynanan futbol ile avrupa’da başarı gelebileceğini düşünen arkadaşların fps oyun nicklerini polyannax (x=memleketin plaka numarası veya doğum tarihi) olarak değiştirmesini öneririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın