• 255
    an itibariyle rezil oynuyoruz rezil. bunun böyle olacağı belliydi. birkac gün önce takimin başlığına yazmıştım. su maçı kazansak da bir seyin degisecegine inancim yok. o.kadar transfer yapılıyor ama hala selçuk inan oynuyor ilk onbirde :) o derece düşünün.

    bu takım niye oynamıyor? nzonzi takıma katılınca bir anda barcelona seviyesinde mi oynayacağız. takım penaltı kazanıyor, takımda daha iyi penaltı kullanacak en az 4 adam varken, penaltıyı selçuk kullanıyor ve kaçırıyor. bok var gibi her duran topun başına koşa koşa gidip hepsini pic ediyor. kimse de dur amk sen ne saçmasın demiyor.

    yine soyluyorum, kazansak da bir şey değişmeyecek, dk 37 itibariyle lige yeni cıkmış denizli bizden çok daha iyi oynuyor, biz derken son iki sezonun sampiyonu ve kadrosunu buyuk anlamda koruyup güçlendiren galatasaraydan bahsediyorum. takdir etmek lazım kolay bir başarı degil bu.

    yazık şu izlediğimiz şeye futbol demeye bin şahit ister.

    edit: biri az once olmak uzere çok net 3 fırsat harcadı denizli, utanıyorum, yenilmek falan degil, şu oyundan utaniyorum. cok yazik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın