resim
Atalay Babacan
Takım:Ümraniyespor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 354
    bir fener derbisinde uğur ve ferhat'la çıkıp 4 yediğimizde gerets gençler böyle mi oynatılır diye eleştirilmişti. 19 yaşındaki yunus'u oynatan fatih hoca, bu adamdan bir şey olmayacağını nasıl görmüyor diye eleştiriliyor. yunus oynadığında sinirlenen yazarlar gördüm ben bu sözlükte. şimdi deniyor ki atalay neden oynamıyor? ben atalay'ı hazırlık maçlarında izledim. yetenekli, saha görüşü iyi, teknik biri. forma şansı bulabilir gibi duruyor galatasaray'da. ama bu kadar. gecen sene kupa maçlarında da sans buldu, öyle parlamadı sahada. ya bu yetenek nasıl oynamaz denecek bir şeyini henüz görmedim. tabii daha çok erken. iyi çalışırsa şans mutlaka gelecektir ve o zaman daha sağlıklı değerlendiririz.

    bu maçta * atalay neden oynamıyor demek çok gereksiz bir yorum bence. sonuçta hazırlık maçlarının yıldızı emre mor yedek, bence atalay'dan çok daha potansiyelli ve dahası bu potansiyeli hazırlık maçlarına yansıtmış bir oyuncu.

    bu maçta o da yedek. atalaysan çok daha fazla hak ediyor formayı oysaki.

    atalay selçuk'tan daha iyi mıdır bilmiyorum. biz onyekuru kötüyken, her topu ezerken yunus neden oynamıyor diyorduk ama gördük ki sonrasına yunus ile onyekuru aynı sınıfın oyuncuları bile değillermiş. ki hala yunusa gömmek için çok erken bence ama siz ona bile sabredemiyorsunuz. atalay iki top kaybetse neler denir neler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın