resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 491
    kendisi hakkında büyük bir yanılgı olduğunu düşündüğüm oyuncudur.

    kendisi 6 numara değil, defans çıkışında topla ilk bulusan oyun kurucu olarak oynamaktadır. bu ayrımı iyi yapmak gerekli. çünkü n'zonzi geldiğinde dahi, bu görevi seri'den daha iyi yapabilecek bir oyuncu takımda yok. zaten takımınızda seri olduğu zaman, defanstan çıkmak için başka alternatifler arama ihtiyacında da bulunmuyorsunuz.

    seri 6 numarada oynuyor, o yüzden verimsiz oynuyor diye değerlendirmek, yanlıs ve haksız bir yargılama olur diye düşünüyorum. oyunu değiştirmediğimiz sürece( durağan, bekleyerek oynanıyor şu anda galatasaray takımında futbol) seri 8 oynamıs, 10 oynamıs hiç farketmeyecektir.

    kişisel fikrim ise, daha hem takımla yaptığı antreman sayısının az olması, hem de bireysel olarak form tutmadığı için, bu geçiş evresinde vasat üstü oynadığı yönündedir. illaki daha iyiye gidecek ama daha önce söylediğim gibi bu 6 oynamadığı için veya pozisyonu değişeceğinden olmayacaktır.

    kendisi eğer bildiğimiz performansına çıkabilirse, bu ligin çok üzerinde kalitede olduğu ve biraz sabır ile birlikte çok güzel hatırlar bırakacağından adım gibi eminim.

    belhanda 10 numaralı forma giyiyor diye, kendisine edilmedik laf kalmadı. aynısının seri üzerinden de tekrar etmesinden korkuyorum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın