• 23
    dünün haberi olmasına rağmen güvendiğim bir bloktan alıntıdır:

    --- alıntı ---

    ara transfer döneminin resmen başlamasına artık iki (2) gün kaldı ve galatasaray'ımızda hareketli saatler başladı. öncelikli olarak stoper ve forvet mevkisine takviyeler yapacak olan ekibimizde günden güne somut gelişmeler yaşanmaya başlıyor. 4 ocak tarihinde başlayacak olan antalya kampına transferlerin yetiştirilmesi bekleniliyor. bizlerde ekibimiz olarak transferde takası, kiralanması ve satılması gündemde olan oyuncularımızla birlikte alınması muhtemel isimleride sizlerle paylaşıyoruz.

    alpaslan erdem = oyuncu takası olarak gençlerbirliği'ne gönderildi. karşılığında orhan şam'ın gelmesi bekleniyor..
    serkan kurtuluş = oyuncu takası olarak gençlerbirliği ile görüşüyor. serkan'a karşılık ankara temsilcisinden mustafa pektemek'in gelmesi bekleniyor.
    aydın yılmaz = oyuncu takas veya kiralık olarak başka bir takıma gönderilecek. kendisinin en büyük talibi ise istanbul bşb takımı olarak göze çarpıyor.
    shabani nonda = eğer iyi bir teklif gelirse kongolu forvet satılacak. oyuncu takasında kullanılması gündemde.

    orhan şam = alpaslan erdem ile takas edilmesi gündemde.. oyuncu ile görüşmeler sürüyor.
    mustafa pektemek = serkan kurtuluş ile takası gündemde.. oyuncu ile görüşmeler sürüyor.
    çağlar birinci = denizlispor ve oyuncu ile yapılan ilk görüşmeler olumlu.. alpaslan'ın gönderilmesinin ardından hakan balta'ya alternatif olarak çağlar ile anlaşabiliriz.
    sercan yıldırım = bursaspor'un kapısı tekrar çalındı ve görüşmelerin yakın zaman içersinde başlaması bekleniyor.
    ali turan = sezon sonu sözleşmesi sona eren oyuncu ve takımı ile görüşüldü. oyuncu ile devre arasında ön protokol imzalanması tahmin ediliyor.
    hamit altıntop = sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyla ilgileniyoruz. menajerleri ile kısa bir süre sonra görüşme yapılacak.
    diego godin = oyuncunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. uruguaylı stoper ve kulübü ile görüşmelerin başlaması bekleniyor.
    khalid boulahrouz = hollandalı stoperin menajerleri ile görüşmeler başladı.
    pablo velazquez = paraguay'lı gelecek vaadeden genç oyuncunun başarılı grafiği dikkat çekmeye başlayınca menajerleri ile görüşmelerin başlaması bir kaç gün içersinde gerçekleşecek.
    dip not; haldun üstünel önümüzdeki günlerde paris'e gidecek. aldığımız bilgiler doğrultusunda paris'te bir kaç menajer ve yönetici ile görüşecek.. paris'ten bir transfer haberi alabiliriz ve bu isim genç bir forvet olabilir..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın