resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 540
    yıldırım demirören'in başarılarını(?) devam ettirmesi için seçilen(!) tff başkanı. çünkü ülkemizi bu derece başarıdan başarıya koşturmuş bir yönetimin içinden bayrağı devralabilecek yeni birinin çıkması lazımdı.

    herkes son yaptığı açıklamalarda yabancı sayısı hakkında olan bölüme takılmış ama bir diğer önemli kısım da şu:

    --- alıntı ---

    f.bahçe'nin 28 şampiyonluk konusu: "beni aşar"

    "fenerbahçe'nin şampiyonluk sayıları ile ilgili itirazları var. bu konu beni aşar. tff başkanı olarak söylüyorum, bu beni aşar. yönetim kurulu olarak oturur konuşuruz. böyle bir konuyla ilgili tahkim kurulu kararını verir. ayrıca bize yapılan resmi başvuru yok."

    --- alıntı ---

    bu açıklama ortam yoklaması aslında. yavaş yavaş ısıtılıyor bu konu. büyük ihtimalle fenerbahçe bu kadar rezalet bir durumda oldukça konuşulmaya devam edecek.

    açıklama da türkiye'de artık kötü bir şey olduğunda yapılan alışılmış açıklama. halkın istemediği bir sonuç çıkartıldığında hemen suç kurullara/kurumlara atılıyor. nasıl olsa tüzel kişilik, belli bir hedef yok, insanlar birleşip belli bir kişiye tepki gösteremiyorlar. örnekleri:

    istanbul seçimi iptali - biz yapmadık yüksek seçim kurulu kararı bu

    ekonomi batık - bizim suçumuz yok, merkez bankası yüzünden

    burada da ifade aynı; yönetim kurulu konuşur, tahkim kurulu karar verir vs. top hemen kurullara atılmış bile. yarın bir gün karar çıkartıp "ben ne yapabilirim, kurullar karar verdi" demek için.

    buna karşı şimdiden önlem almak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın