resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2100
    oncelikle herkese tekrar merhaba; yillardan beri sozluge girmiyordum ama artik daha sik girmeye karar verdim:).

    arkadaslar, bu kadar uclarda yasamayin transfer sezonlarini. kagit ustundeki durum ile cim ustundeki durum bir olmuyor. falcao da gelse iorfa da gelse golleri atip maclari bize getirdigi olcude isimize yarayacak bu adamlar; kimse 'madem falcao var sende, o zaman sampiyonlar ligi grubundan cikartalim seni' demiyor.

    bundan dolayi isimlere takilmadan ne erkenden bayram edelim ne enseyi karartalim.

    sonucta memlekete robin van persie geldi ne oldu gorduk. drogbamiz bile bana sorarsaniz aldigi parayi hakkedemedi, basimizin ustunde daima yeri olsa da.

    konuya donersek, gorunen o ki bizimkilerin rahatliginin sebebi topcuyu baglamamizmis; bu genelde uyguladigimiz taktik gibi duruyor. elbette isin o kismi onemli ama karaktersiz adamlara denk gelince seni kullanip daha iyi sozlesme kopartiyorlar kendi kuluplerinden, bunu da yasadik. falcao oyle bir adam degil gibi gorunuyor.

    yanina da guclu, atletik, gelisime acik luyindama'nin forvet versiyonunu bulduk mu cok iyi olacak gibi gorunuyor. hadi hayirlisi, insaallah avrupa'da ligde yuzumuzu guldurecek, yillar boyu en iyi sekilde hizmet edecek, alinabilecek kupalari silip supurecek adamlari aliriz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın