• 121
    ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik duruma yani tl'nin diğer para birimleri karşısında aşarı değer kaybı ve buna bağlı olarak halkın alım gücünün düşmesi durumuna tüm markalar uyum sağlıyor; netflix, spotify bizim burada daha ucuz, psn store'dan oyun almak bizim burada daha ucuz, levi's pantolon, istanbul'da berlin'den daha ucuz, binbir tane örnek veririm. haliyle beinsports da ülkemizin ekonomik şartlarına göre yayın satmak zorunda.

    fransa'da 15 euro'dan başlayan fiyatlara yayın satacaksın, bizim burada 139 lira -benden son istenen- isteyeceksin. sonra da insanlar kaçak yayın izliyor diye veryansın edeceksin. yok öyle bir dünya.

    hak yeniliyor, vergi verilmiyor gibi duygu sömürüsü yapmaya gerek yok. fakirler, bu ülkede zenginlerden daha fazla vergi veriyor. sahada izlediğin futbolcu yılda 10 milyon lira alırken vergi vermiyor, asgari ücretle çalışan adam vergi veriyor. bein sports sözleşmede yapılan bir yanlıştan, göksel gümüşdağ'ın kuru sabitlemesinden ciddi avantaj sağlarken hak yemiyor, güya siz iptv alırken hak yiyorsunuz. yok öyle bir dünya.

    bu arada upload hızınız da download hızınız kadar önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın