resim
Yıldırım Mert Çetin
Takım:Ankaragücü
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.89
Uyruk:Türkiye
  • 18
    çağlar ingiltere premier lig'de yakın zamanda şampiyon olmuş bir takımda oynuyor, ozan almanya'nın başaltı takımınlarından birinin as stoperi, merih juventus gibi bir takımın formasını giyiyor ve mert çetin de artık roma forması giyecek.

    yabancı sınırının kaldırılmasından bu yana 4 sene geçti ve bu süre zarfında sadece milli takımın stoper rotasyonun mehmet topal, hakan balta, ahmet çalık ve semih kaya'dan geldiği nokta bu. yusuf'u, cengiz'i, okay'ı, zeki'yi vs. saymıyorum bile.

    sanırım birileri milli takımın şu konumundan, bu türk gençlerinin avrupa'ya çıkma ve bu seviyelerde oynama şansına sahip olmalarından çok rahatsız. sanırım aynı birileri istiyor ki bu oyuncuların takımları oyuncuları avrupa'ya ucuz fiyatlara satmak dururken sınırdan dolayı bu oyunculara muhtaç olan 3 büyüklere fahiş fiyatlara satsın, bu oyuncular da bol sıfırlı kontratlarıyla genç oyuncu çöplüğümüze karışıp kaybolsun. biz de fifa listelerinde faroe adaları'nın bile gerisine düşüp her büyük turnuvayı evimizden izlemek zorunda kalalım.

    içimizde hayli irlandalı birikmiş gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın