resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1993
    kendisini kalenin önüne otobüs çekmesi ile yargılamak maç izlemediğindendir veya sadece şampiyonlar ligini izlediğindendir diye düşünüyorum. gole çok önem verir. hatta inter zamanında şampiyonlar ligini aldığında ileri dörtlüsü pandev-sneijder-eto’o-milito idi. sadece kazanmak için bütün yolu deneyen birisi.
    eğer ki avantajlı isen ve kırmızı kart görmüş motta varsa ve karşındaki rakip barça ise otobüsü çekersin. bunu şampiyonlar ligindeki tur maçlarında yapıyordu. ki pep öyle yapmadığı için hala barça’daki o olağanüstü takımdan sonra alamadı şampiyonlar ligini.
    pep’in barçası pas pas pas adamı bayarken kendisi günümüz futbolunun temelini oluşturarak kontratak nasıl yapılır dersini vermiştir ve real madrid’de bunu üst düzey yapıp rekorlar kırmıştır.
    şu an yorumculuk yapıyor. geçen sene de yapmıştı. eğer bu adamı az buçuk tanıyorsam ya ingiltere milli takımının başına geçmek için fırsat kolluyordur yada yine avrupa’nın baş veya baş altı takımlarının birini kolluyordur. ki bu da fransa’daki bir takım olabilir.
    ayrıca kendisinin kulüp kurarak başkan-teknik direktör olma gibi bir hayali de vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın