resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3004
    taraftarın transferi üstünde etkisi olduğunu sandığı oyuncudur. kimse için özel olarak söylemiyorum ama bu oyuncunun transferiyle taraftarın tepkisi arasında hiçbir bağlantı olduğunu düşünmüyorum.
    böyle bir ilişki olduğunu iddia edenler mekanizmasını da anlatır mı? şöyle mi oluyor? taraftar instagram'da oyuncuya tepki gösteriyor, kulüplerde oraya bakıyor " aaa bu kötü oyuncu heralde, biz bunu almayalım" mı diyor? yoksa oyuncu, "ulan siz görürsünüz iki katı para bile verirlerse burada duracağım" mı diyor?
    ben kendi iddiamı söyleyeyim. diagne'yi gönderemiyoruz çünkü bizim verdiğimiz parayı kimse vermiyor. ne bonservis ne maaş. vermiyor çünkü bu kazığı bizden başka yemeye hevesli kimse yok.bu kadar basit. gol kralı gibi ünvanlar futbolun reklam tarafı. bu adam bize geldiğinde gol kralıydı ve burada bir çok insan adamın attığı gollerin bileşenlerine bakıldığında kaliteli goller olmadığı, bize uymayacağı ve büyük bir kazık yiyeceğimizi söyledi. bizde kazığı heves ve afiyetle yedik. daha bir kaç maçında gene bir çok kişi diagne'nin temel futbol bilgisinde sorunlar olduğunu söyledi. diagne'yi izleyen kulüpler de bunu görüp bizim verdiğimiz parayı vermiyor tabi. şimdi diagne'nin bize gelişine neden olan süreci yeniden yaşıyoruz. geçen yaz aylarca forvet alamadık, ocak ayında gene uğraşıp diagne kazığını yedik. şimdi de transfer döneminin sonuna yaklaştık, falcao ile oyalanıp durduk ve yeni bir diagne kazığı yemeyiz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın