• 43
    sanırım bir ikili imiş. iki videolarını izledim şimdiye dek; biri falcao diğeri şu en başarılı ve en vefasız videosu. ilk video adı üstünde falcao'nun hayat hikayesi ve bu konuda herkes kadar yüzeysel bilgim var. yalnız şu vefa konseptli videodaki içeriğe dair hatırı sayılır bir bilgim var ve epey ciddi saçmalamalar var.

    hiç uzağa gitmeden küçük bir örnek vereyim, videonun bir yerinde şöyle deniyor; "galatasaray taraftarı şampiyonluk yaşadığı bir lucescu'yu gönderdi, o kadar net konuşuyorum size...".

    galatasaray ve taraftarı genel olarak vefasızdan ziyade gerçekçidir. kulübe katkı sağlamayan adamın burada yeri yoktur düsturunu benimsemiştir ama; kendisini şampiyon yapmış, tarihinde üst üste iki kez şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkarıp çeyrek finali tattırmış ve 3. yıldızı taktırmış bir hocanın gitmesini de katiyen istememiştir. hele hele bu hoca, 4 yıl üst üste şampiyon olmuş kadronun dağıldığı bir sezonda; fleurquin, victoria, perez, niculescu gibi adı-sanı duyulmamış oyuncularla bunu başarmışsa!

    lucescu'nun gönderilmesi başlı-başına tarihin en kötü galatasaray başkanı özhan canaydın'ın hatasından başka bir şey değildir. kendisi 2001-02 sezonu sonuna doğru seçilmişti ve bu kadar başarılı bir adamı sırf artislik uğruna ve terim vaadi için göndermişti.

    bir iş yapacaksanız dersinize iyi çalışın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın