• 7
    bizim milletin bir huyu var; illa birinin fanboyu olacak digerini kotuleyecek. ikisi de iyi olamaz bunlara gore, birine koru korune baglanir digerinin hicbir iyi ozelligi olamaz olumune elestirir.

    kısaca birkac yorum yapacak olursak, ikisi de galatasaray’a guzel hizmet vermis baskanlardir. unal baskan kulubu sportif olarak çökmüş bir durumda alıp fatih terim’le birlikte kolay kolay kuramayacagimiz bir kadro kurarak sampiyonlar ligi’nde iki sene ust uste gruplardan cikarmistir. bunun yani sira diger branşları da boşlamamış oralarda da başarı elde etmiştir. finansal olarak da halihazirda olan borclarimizdan daha kotu bir durumda birakmadan ayrilmistir.

    mustafa baskan da bizi dangalak bir başkandan kurtarmis, uefa ve ffp’nin de katkisiyla borclandirmadan olabilecek en iyi sekilde takim kurmaktadir. bana gore yonetimde birkac is bilen yonetici eksikligi, taraftar ve medyayla iletisimi saglayacak kisi eksikligi gibi birkac hatasi vardir ancak dogru yolda gibi gorunuyor ve kendisine destek olmamak kendi ayagimiza sikmak olur diye dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın