resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2003
    vazgecilmesinde hic bir sakinca olmayan forvet. dunyadaki son forvet de kendisi degildir. bu transfer surecindeki tek sikinti abdurrahim albayrak’in kendisiyle fotograf paylasmasidir, umarim sayin abdurrahim bey bu durumdan ders cikarmistir. diagne’yi satip batshuayi satin alma opsiyonuyla kiralanabilir, veya bos durumda olan mario balotelli’yle gorusulebilir. balotelli ile yapilacak 2 milyon garanti+ 3 milyon performans bonusuna bir sozlesme yapilabilir. bunun disinda potansiyelli bir yabanci forvet bonservisiyle alinabilir.

    isin ozune gelecek olursak alternatifimiz cok ve bu is artik kabak tadi verdi. taraftarin bu konuda baski olusturmamasi gerekir cunku kagit uzerinde tarihin en iyi kadrolarindan birisi olustu ve diagne transferinde taraftar baskisinin isi nerelere goturdugu net olarak goruldu. simdi yapilacak tek sey sakin kalip diagne’yi pazarlayabilmek. hatta denizli maci oncesi cikip artik falcao gundemimizde degil diagne’yle devam ediyoruz dedikten sonra diagne’ye denizli macinda gol attirmak lazim. diagne satildiktan sonra seri ve n’zonzi transferlerini yapana da parayi verip ‘al gardas su paraya iki dene cig etle beslenen forvet al, gitmisken kostas’i da birine ver’ demek lazim.

    monaco’nun olayin basinda bonservis istemedigini ve falcao’nun yillik maliyetinden kurtulmak istedigibi de unutmayalim. su anda yapilmasi gereken en mantikli hamle yonetim uzerinde baski olusturmamak bunu da tekrar hatirlatayim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın