resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 187
    bu yıl da bir oyun planimizin olmadığını görmüş olduk. o nedenle akıcı oyuna engel olur diye düşünmek çok doğru gelmiyor. roma'nin sistemine uymuyor olabilir. hantal da olabilir. oyuncu hakkında bilgim yok. ancak şu saatten sonra uluslararası deneyimi olan, pozisyon bilgisi üst düzey bir isme hayır dediğimizde b planımız nedir? emek verip araştıran arkadaşlar var. genç yaşta, dinamik, istenilen oyunu oynayacak isimler öneriyorlar. tamam güzel ama şu an bile eksideyiz. transfer sezonunun son etabindayiz. gönül ister ki önerdikleri isimlerin bonservisini ödeyip getirelim; ama elimizde olmayan ve uymamiz gereken onca şey var.

    mevcut süreçte falcao veya nzonzi transferleri ligde işimizi çok kolaylaştıracak. ancak şampiyonlar ligi arenasında çok da farketmeyecek. bu isimlerin gelmesi elbette şampiyonlar ligi'nde bize katkı sağlar ama takıma genel olarak baktığımızda sorunun sadece bir iki nokta transfer eksikliğinden fazlası olduğunu görmüş olduk.

    son olarak da bizim seviyemiz nedir arkadaşlar? finansal olarak, kadro olarak, oyun planı olarak geride kalıyoruz. iki senedir premier league'de küme düşen takımdan orta saha oyuncusu kiraladigimizda mutlu oluyoruz. keşke kış döneminde planlamasını yapsak, haziran'da genç yabancı oyuncularla takviye yapıp sabretsek ama maalesef bir iki isme takılıp bütün sezonu harcıyoruz. hal böyleyken, şu şartlarda kendisine burun kıvırmak pek akıl işi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın