• 12950
    ffp, settlement agreement, ülke konjukturu gibi gerçekleri "bahane kabul" eden arkadaşlar twitter'da "falcao yoksa istifa" , "abdurrahim falcao nerede" hashtaglerini görmeden "kimse hava atmak istemiyor" diyor.

    sen oturduğu organdan haber üreten, sosyal medyadan, sözlükten aldığı haberleri servis eden muhabirlerin, duyumcularin gazina gelip beklenti oluşturuyorsan yonetimin suçu ne?

    hoca geçen sene video ile "inanmayın" demedi mi?

    bugün falcao ve monaco hesaplarını ablukaya alanlar da , diagne'ye gitsin diye ırkçılık yapanlar da hem falcao'nun gelememesinin hem de diagne'nin satilamamasinin musebbibidir.

    elin kulübü aptal mı senin küfür kıyamet satmak zorunda olduğun adama 15m versin,.monaco bu kadar üstüne düştüğün adamı bonservissiz göndersin.

    bir oyuncu için günlerce uğraşmakla, avrupa'da maç kazanamamakla rezil olunuyorsa zaten hazırlıklı olun, çünkü bunların yaşanmaması bir mucize.

    sen haftalarca 1-2m'nun hesabını yaparken senin ciddiye almayacağın betis 30m'a transfer yapıyor, uyanın artık rüyadan.

    bugün real, barca neymar'ın, manu dybala'nın kapısında yatıyor aylardır. rezil mi oldular?

    para yok arkadaşım para, kulüpte de, ülkede de para yok.

    kimse senin boktan liginde göğsünde taşıyacağın reklam için istediğin paraları vermek istemiyor.

    daha yeni uefa'dan para cezası yedin, ffp'e uymazsan şampiyon olmana rağmen cl'ye gidemeyeceksin. 40m euro da ordan mı zarar edelim.

    daha eksidesin, bırak almayı, ceza yememek için adam satman lazım hala "falcao nerde", "6 numara niye gelmedi".

    size kalsa "bahane" bunlar.

    kolay çünkü, socar'a git yıllık 20m euro'dan sponsorluk yap, diagne'yi 20m euro'ya araplara sat, falcao'ya senelik 7m monaco'ya da 5m bonservis verip hemen açıkla.

    ama uefa'dan ceza aldığında, zarar açıklandığında yine yangın.

    parmaklarına prezervatif geçirip sosyal medyayı, sözlüğü hatta kulübü becermekten imtina etmeyen arkadaşlara tavsiyem, transfer olmazsa da, sponsor alinmazsa da önce bir yönetimin açıklamasını dinleyin.

    marka değeri kalmamış ligde, batık kulüplerle üstelik tepende uefa gibi bir kurum varken sponsorluk ve transfer işleri hayallerinizdeki kadar kolay olmayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın