resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 2995
    doğrusu kendisine verilen 1,4 milyon yüksek bir para olmakla birlikte şu anki maaş dengemizde gayet normaldir. geçen sezon şampiyonlar liginde 11 başlayan yine pek çok lig ve kupa maçında 11 başlayan (ocak başında 1 ayda 8 maç üst üst yakın çıkmıştı yanılmıyorsam) her iki beki de yedekleyen bir adam kendisi. 1,4 milyon yüksek bir maaş ama bu maaşı alma sebebi mariano ve nagatomoyo 2 milyon verilmesi. buradan şu çıkıyor bu iki futbolcu bu parayı alıyorsa kendisine 1 milyon veremezsiniz. hiçbir şirkette böyle işlemez. şu an avrupada çok kaliteli pek çok oyuncu 1 milyon altı maaş alıyor bizde ise yedek olarak düşündüğümüz jimmy durmaz bu paraları alıyor, neden? çünkü bizim ortalama rotasyon maaşımız bu kadar.
    bu maaş meselesiydi işin.
    bir diğer mesele ise oyunculuğu. bu neden.son günlerde bu kadar tartışılıyor doğrusu bilemiyorum. linnes'in fatih terim geldiğinden beri oynadığı resmi maçlarda, kötü maç sayısının bir elin parmaklarını geçeceğini düşünmüyorum.belli bir oyun standartı tutturan bir oyuncu kendisi. zaten tutturamasa pek cok önemli maçta mariano yerine oynatılmazdı.

    benim bu takımda en cok sevdigim oyunculardan birisi kendisi. iş ahlakıyla, efendi olmasıyla, performansıyla gerçekten iyi bir oyuncu. başlığı altında 20'ye yakın entry yazmışımdır ya övdüm ya savundum, kendisine bakarken de objektif olamıyorum doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın