resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1921
    takımı ile idmanlara çıkmaya başlamış. ben bizimle olan aleni flörtleşmesinden dolayı monaco'nun artık kendisini tutmayacağını düşünmüştüm.
    ancak haftalardır monaco forvet alınca falcao'yu bırakacak diye bekletildik ve monaco gidip falcao'nun yerinde değil de yanında oynamaya daha uygun özelliklerde bir forvet aldı, yetmez gibi jardim falcao kalsın istiyor.
    falcao bize söz vermiş de bu sözden dönmezmiş de... döner arkadaşlar, döner. bize gelmesinin sebebi de 3 senelik kontrat ve maaş ise döner. monaco bizim verdiğimiz kontratı maddi anlamda veremeyecek bi kulüp değil. vermek istemiyorlardı, vermeye karar vermiş de olabilirler.
    ben artık bu transferin olmayacağına emin oldum. hayırlısı olsun. başlığına girip entry okumamaya, twitter'da falcao, radamel, tigre gibi kelimeleri sessize almaya karar verdim.
    iki dönemdir alan, modeste, pato derken alamadığımız adamlara bir de falcao ekledik. imajımız bu beceriksizliklerle zedelendi. babasının oğluyla bayramlık fotoğraf çekinir gibi pozlar verip bir de bu pozları sızdıran kimse o versin hesabını. bıktım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın