resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1916
    monaco'nun transferi konusunda bizi oyaladığı oyuncu. bilgim yok ama muhtemelen monaco bizi bugün yarın diye transfer döneminin sonuna kadar oyalayacak daha sonra da atıyorum 5 milyon euro falan gibi bir bonservis kopartmaya çalışacak. bizim ffp kıskacında olduğumuzu, taraftarın yönetimi sıkıştırdığını ve elleri mahkum bu parayı ödeyeceklerini düşünüyorlardır. yani maaşından kurtulmak için bedavaya gönderecekleri oyuncudan bir de para kazanacaklar.

    işin kötüsü iş bu duruma gelirse yönetimin de geri adım atamayıp bunu yeme ihtimallerinin olması. yapılması gereken monaco'ya süre verilip atıyorum 24 saat içinde olmazsa biz çekiliyoruz diye rest çekmektir. olmazsa da olmaz. şimdiye kadar çoktan yapman gereken diagne'yi satma işini becerebilirsen yerine başkasını alırsın. satamazsan bir kez daha beceriksizliğinin cezasını çekip diagne iyi oynasın diye dua edeceksin.

    galatasaray falcao'ya bonservis veremez. daha orta saha eksik ve sen ffp'de eksidesin. bir mevki için riske gireceksen bu halihazırda 2 tane oyuncun olan forvet değil orta saha mevkisidir.

    ayrıca bedava göndermek istedikleri bir oyuncu için bu kadar maliyetinin yanında bir de bonservis bayılmak gerçekten sinir bozucu olur. daha hiç bilmediğimiz, büyük ihtimal de bilmeyeceğimiz menajerlik ücretleri de cabası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın