resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1907
    takımında emre mor varsa ilk yazacağın isim olur. onun bunun afrasını tafrasına, saçma sapan eleştirilerine kulak asmadan emre mor takımın sağ kanadına, feghouli on numaraya, belhanda merkez ortaya çekilmeli. emre mor ile feghouli maç içinde değişerek sağ kanat-on numara oynarlar ve bu rakibin kafasını döndürür.

    emre mor’un bazı defolarını ancak maç içinde çözebilir fatih hoca. ne zaman adam geçeceğini, ne zaman pas vereceğini, ne zaman ver-kaç yapacağını, ne zaman sıfıra inip geriye çıkaracağını, ne zaman direk kaleye gideceğini hatta ne zaman rakibi karta zorlayacağını fatih hoca ancak oynatarak çözebilir. yedek bıraktığı her dakika emre için de bizim için de kayıptır.

    rakiplerin emre durdurmasının tek yolu sarı kart görmek ya da beş kişiyle karşısına dikilmek olacaktır. işte emre mor’un başına yığıldıklarında pas çıkarmayı öğrenirse bomboş kaleyi karşımızda bulabiliriz.

    oynayacağımız çok maç var ve emre mor özellikle avrupa maçlarına kadar kendine güven kazanmalı. emre’den mental olarak avrupalıların ondan verim alması imkansızdı. bu nedenle allah’ın bir hediyesi diyorum. eğer mental açıdan mükemmel olsaydı bütün takımı satsak emre mor’u avrupa takımlarından alamazdık. üstelik bizim kolayca başa çıkabileceğimiz ve kolayca verim alabileceğimiz bir yapıya sahip.

    emre mor alınmalı diye defalarca entry girmiştim ve alındığına da çok sevindim. bundan sonrası onu layık olduğu seviyeye çıkarmak. fatih hoca ve ekibi de bunun için biçilmiş kaftan. teşekkürler allahım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın