resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16318
    kendisi benim üniversite yıllarımdır.

    11 aralık 2013 galatasaray juventus maçı maçına gitmek isteyip, biber gazı yedikten sonra devamsızlıktan kalmanın hocanın inisiyatifine kaldığı derse belki bir umut alır diyerek arkadaşımla dönerken, maça giremenin içimde oluşturduğu burukluğu bir yandan nasıl atarım düşüncesiyle metronun gayrettepe'de okuluma giderkenki çıkışında arkadaşımın kafenin birinden gol attığımızı görüp 1-0 önde miyiz valla deyip benim usain bolt'tan hızlı bir koşu bakıp önde olduğumuzu görüp öndeyiz laaan dedikten sonra arkadaşımın boynuna sarılmamdır sneijder.

    depresif üniversite yıllarımdaki günün birinde elimde dandik telefonumla yayın bulmaya çalışırken bir yandan da 0-0 devam eden maçta dışarıdan gol seslerini duyup içimin titrekliğiyle 2 dakika geriden gelen yayında volkan'ın bir sağa bir sola yatırılıp çaresizliğidir sneijder.

    şampiyonluk kutlamalarında herkes eğlencenin dibine vurmuşken birden sneijder bir şey söyleyecek denilip 'feneğğr aglamaaağğ' diye kuşları kudurtmanın adıdır sneijder.

    nerede olursan ol hep mutlu ol. seni daha iyi uğurlamalıydık. ayrılıklar da sevdaya dahil. belki bir gün yine çıkıp gelirsin kim bilir..

    öyle şeyler yaşattın ki..
App Store'dan indirin Google Play'den alın