2019-20 Hazırlık Maçı
22:00 Artemio Franchi
4 - 1
  • 238
    hazırlık maçıdır, lig henüz başlamamıştır, kadroya katılması beklenen isimler vardır, kadroya geç katılmış yıldızlar vardır amenna fakat parça parça izlesem de beni ziyadesiyle üzmüş ve germiş bir oyun oynadığımız maçtır.

    20 yıldır aynı şeyin hayalini kuruyoruz, aynı hayalle yatıp kalkıyoruz. çoğu ağustos sonu o kura çekimini her sene bir şekilde yenilemeyi başardığımız o iflah olmaz umutla final maçı izler gibi takip ediyoruz. kötü kadrolar, kötü sezonların yanında 2013-2014 dönemi gibi umutlandıran sezonlar görsek de nihai hedef hep bizden daha hızlı şekilde dönüşen takımlar nedeniyle gittikçe bizden uzaklaşıyor. ses hızıyla giden bir araçla ışığı yakalamaya çalışıyoruz sanki. bir türlü o hızlı, kompakt, dinamik 96-01 galatasaray'ına benzer bir şey oynamayı başaramıyoruz.

    bu sene de avrupa'da hüsran bir sezon olacağının sinyalini verdik bu maçta ne yazık ki. bekler, marcao o kadar kötüler ki luyindama için bir şey söyleyemiyoruz. kaldı ki o da çok kötü oynadı aslında. seri on bir oynayarak adapte edilecek belli ki ama geçen sezon ndiaye'nin zaman zaman yedek kalması gibi yedek başladığı maçlar olursa şaşırmam. henüz çok erken göreceğiz inşallah iyi olur. onyekuru'yu tahminimden çok daha fazla arayacağız anlaşıldı. forvet işi karışık hiç girmiyorum. feghouli iyi olacaktır. belhanda en formda oyuncumuz üstelik geç başladı çalışmaya. emre ve babel'i iyi ki almışız lig de çok zormuş yoksa. lig başlamadan boyumuzu bir ölçtürmek umarım takımı silkeler ve kendine getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın