resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 476
    hazırlık maçlarında yanlış yerde oynatıldığını düşünsek de* bence oyun tarzı, gelecek sezon nasıl bir adam izleyeceğimiz hakkında izlenimler verdi. önemli bir oyuncu olduğunu bilen fakat kendisini hiç izlemeyenler, kendisi hakkında kafa karışıklığı yaşıyordu. ndiaye gibi ''savunmada ölümüne pres yapıp, topla dikine giden bir adam'' zannedenler vardı, kante gibi ''tamemen defansif'' bir futbolcu zannedenler vardı. öyle olmadığını net şekilde gördük.

    oyun tarzına bakınca bir dönem barcelona'nın kendisiyle niye ilgilendiğini anlıyoruz aslında. seri basit oynayan fakat basiti hızlı oynayan bir futbolcu. gerçekten oyun tarzı olarak xavi'ye benziyor. mesela topu sırtı dönük aldığında ve arkasında yaklaşan birinin olduğunu hissettiği anda geriye veya sağa sola tek oynuyor. topu ayağında bekletmiyor. topla birlikte yüzünü kaleye dönerse genelde dikine oynuyor, verkaç yapıyor. bunun yanında da boşluk gördüğü anda sağa sola 50 metrelik pasları temiz bir şekilde atabiliyor. feghouli, babel, emre mor gibi kanat oyuncularının olduğu veya mariano gibi iyi bir hücum bekinin olduğu yerde kendisinin böyle uzun toplar atabilmesi önemli. bunun yanında biraz daha ilerde oynasa aslında ince toplar atmayı da seven bir futbolcu ancak şu ana kadar geride kaldığı için bunları pek göremedik.

    kısacası seri'nin nasıl bir adam olduğu anlaşıldı bence: pas kalitesi yüksek ve hızlı düşünüp hızlı oynamaya çalışan bir futbolcu. tam anlamıyla pasör bir merkez orta saha. şampiyonlar liginde geçen yıl pas yapamadığımızı görünce hoca pas kalitemizi yükseltmemiz gerektiğini anlamıştı, ona yönelik bir transfer. şu ana kadar gerek oyunumuzu oturtamadığımız için gerek eksiklerimiz olduğu için seri de tam performans sergileyemiyor,* takım da seri'ye ayak uyduramıyor. üstte de yazıldığı gibi takımın pas temposu o kadar yavaş ki seri'nin hızlı oynaması bir şey ifade etmiyor şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın