resim
Jean Michaël Seri
Takım:Al-Orobah
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 475
    kariyerinin en iyi döneminde bile top çalan, pas arası yapan bir orta saha olmadı seri. kendisi afrikalı diye "adam yiyen orta saha" profili bekleniyordu herhalde. seri afrikalı değil de daha çok avrupalı bir futbolcu. oyun görüşü, pas kabiliyeti üst düzey. bu konuda o kadar iyi ki dünyada pas oyununu en iyi oynayan takımlardan olan barcelona'nın bile radarına girdi. açın eski youtube videolarına bakın yorumlarda birçok barcelona taraftarı bu adamı takımında görmek istiyor.

    biz benaga olmayınca kendisine gittik. aslında aşağı yukarı banega ile aynı profilde oyuncular. banega top kapma konusunda biraz daha iyidir, seri'ye oranla en büyük artısı ise çok iyi bir dribbler olmasıdır. pasla çıkamıyorsa, adam eksilterek de takımı ileri taşıyabilir. ben bu yüzden banega'yı çok istiyordum, satın alacağımız için bir sonraki yıl orta saha da aramayacaktık.

    seri de etrafında doğru oyuncular olur, takım bir taktik disiplinle sahada yer alırsa çok faydalı bir futbolcu olur. şu an fiziksel olarak da hiç hazır değil, bunu da hesaba katmak gerekir. umarım yanına top çalan, pas arası yapan bir defansif canavar alınır da potansiyeli daha net ortaya çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın