• 35196
    "galatasaray başkanı mustafa cengiz gerçekten çok büyük fedakârlıklar yapıyor. monaco gibi bir kulüpten bir sene daha sözleşmesi olmasına rağmen yıldız golcü falcao’yu koparıp transfer etmek her babayiğidin işi değil.
    eminim kendisi ve yöneticileri geceleri uyku uyuyamıyordu. böyle büyük yıldızları getirmek, türkiye’de top oynatmak, oturacağı evi düşünüp ailesinin rahat edeceği ortamı yaratmak çok zor bir iş. bunu başkan cengiz başardı. bir de üstelik diagne satılmadan bu transfer yapıldı. galatasaray taraftarı falcao için gösterdiği isteğin aynısını geçen sezon ligin devre arasında diagne için de gösterdi. tabii ki bu iki futbolcunun kalitesi bir değil. falcao dünyanın en iyi golcülerinden birisi.
    ama artık taraftarın da frene basması lazım. en azından diagne için yapılan kötü yorumlar, hakaretler yüzünden bugün senegalli golcüyü satmakta zorlanıyorlar. kulübün menfaatleri her şeyin üstünde gelir. falcao bir iki güne kadar gelecek ve yer yerinden oynayacak, bundan eminim. forma satışları patlayacak, maçlarda tribünlerde boş yer kalmayacak. hiç olmazsa ayda bir defa fatih terim, türk telekom stadı’nda taraftara açık idman yapacak ve onda da boş koltuk kalmayacak. şu dakikadan sonra herkesin fedakârlık yapması gerekecek.
    yayıncı kuruluş abone patlaması yaşayacak. falcao’yu seyretmek için bütün kulüp taraftarları abonelik yaptıracak, bundan eminim. deplasman maçlarında rakip takımın taraftarı çoğu zaman statları dolduramıyordu. şimdi ise dolu tribünlere oynayacaklar. yani falcao her yere bereket getirecek. burada fatih terim’in işi daha da zorlaşacak. falcao’lu galatasaray’ı yenmek isteyen takımlar daha motive maçlara çıkacaklar ve en önemlisi de takım içi dengeler bozulmasın diye terim çok uğraş verecek.
    diagne satılmazsa belki de fatih terim çift forvetle sahaya çıkacak. ne yalan söyleyeyim şimdiden ben de heyecanlanıyorum. 30 milyon galatasaray taraftarına falcao bayram hediyesi oldu. bu vesileyle ben de herkesin bayramını kutluyorum.

    mhk, beyaz sayfa açmadı
    zekeriya alp, canım kadar sevdiğim bir abimdir, dostumdur. hep kendisine saygı duymuşumdur. dürüstlüğünden, doğruluğundan hiç şüphem yok. ama kurulları için aman dikkat diyorum. daha önce olduğu gibi mhk başkanı alp yıpranabilir.
    sezonun ilk karşılaşması olan tff süper kupa maçında, nagatomo’ya yapılan bir penaltı var, rakibi sakatlanmasın diye iyi niyetle sırtını dönen bir belhanda var. penaltı verilmedi, belhanda sarı kart gördü. hadi bunları da geçtim. süper lig cuma günü denizli-galatasaray maçıyla başlayacak. bülent yıldırım ve serkan çınar bir alt kategoriye düşürüldü. buna itirazım yok. şimdi ben merak ediyorum...
    bu maçın var hakemi ali palabıyık, geçen sezonun en kötü hakemlerinden biri. peki beyaz sayfa açtık diyorsunuz, palabıyık’ı açılış maçına atıyorsunuz. beyaz sayfa açıldıysa ümit öztürk nerede? gerçekten ligin başlamasını bekliyorum.
    inşallah o beyaz sayfa açılmıştır. eğer açılmadıysa önce tff başkanı nihat özdemir’in, ardından da mhk başkanı zekeriya alp’in çok başı ağrır."

    osman şenher
App Store'dan indirin Google Play'den alın