• 541
    sayin hocam ,

    ellerinden oper bayramini kutlarim. senden bikac bisey istesem sadece bir dilek bak oyle olsun demiyorum nacizane gorusumu senle paylasmak istiyorum.

    takim ceza sahasi icinde cogalamiyor. son iki hazirlik macinda organize golumuz yok bir duran top iki de sut ile gol bulduk. 11 ağustos 2019 fiorentina galatasaray maçı 'nda sen de son 15 dakika zaten sıkılıp 3-4-3 e dondun. rakip cezasi icinde kanattan gelen ortalari uzak direk tarafinda karsilayamiyoruz.
    sen en basarili oldugun donemde cift forvet oynatmis bir insansin. sana cift forvete don diyen yok cunku elinde emre-okan-suat yok.
    tek temennim bir an evvel o uçan kaçan über yarim düzine kanat oyuncumuza ters kanatlarindan gelen ortalarda forvetin actigi bosluklarda top istemelerini tembihlemen.

    yarin falcao gelse dahi 10 kisi rakip ceza sahasi cevresinde namazda saf tutar gibi durursa futbolcularimiz falcao onlara icerde tek basina anca imamlik eder.

    kucuk bir dip not olarak hocam elbette sence sacma olabilir ama ömer bayram adlı şahsın orta sahada denenmesini istiyorum sana koy hemen oynasin demiyorum uygun bir kupa maci bu adami orta sahada bi dene.

    saygiyla ellerinden operim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın