2019-20 Hazırlık Maçı
22:00 Artemio Franchi
4 - 1
  • 231
    bu maç bütün eksiler fatih hoca 'ya.
    beş gün sonra denizli' de 30 küsür derecede maça çıkacağız. takım aynı sıcaklıkta, gayet dişli bir rakiple maç yapıyor. hadi prova diyelim, bunu uygun bir zamanda yapsaydık olmaz mıydı? kusura bakmayın ancak hocanın egosu okşanacak diye takım bugün meze edildi. defans ikilisi hırpalandı, oyuncu moralleri yere çakıldı.
    en büyük eksiğimiz karakter eksiği. gerçekten galatasaraylı ya da melo, elmander gibi hırslı ve akıllı oyuncumuz yok. bizim yetiştirdiğimiz düzgün yerli oyunculara da ihtiyacımız var. gençler takıma daha fazla monte edilmeli. bu haliyle takımımız fazla profesyonel ve ruhsuz. deplasman başarısızlığımızın temelinde bu yatıyor. iç sahada 50.000 kişinin önünde herkes coşar. ancak zor koşullarda performans göstermek için yürekten bağlılık ya da amansız bir kazanma hırsı gerekir.
    fatih terim, işin kurdu. tabi ki sonuna kadar yanındayız ve güveneceğiz. ancak bize ülke şampiyonluklarının yetmediğini de çok iyi bilir. o, dünyadan büyük hayallere yetiştirilen oyuncular ve büyük karakterlerle acı çeke çeke gidildiğini de çok iyi bilir. yetişen biri yok, ruh da yok, hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın