2019-20 Hazırlık Maçı
22:00 Artemio Franchi
4 - 1
  • 216
    ders gibi bir maçtır. umarım bu ders alınmıştır. hem fatih hoca hem de futbolu çok bilen galatasaray taraftarı tarafından. zira süslü kelimeler ve sayfalarca teknik/taktik kasarak yazılan yazılarla olmuyor bu işler. şu maçta 8 gol de yiyebilirdik. maçı izleyen herkes gördü ki bu takımın, hem de çok iyi bir ön libero transferine ihtiyacı var. bu kadar.

    "tek oyuncuyla maçı değerlendirmeyin vb..." diyenler gelecektir şimdi. yediğimiz golleri ve verdiğimiz pozisyonları izleyin. luyindama ve marcao bırakın forvetleri, neredeyse rakip orta sahalarla yüz yüze oynadılar. fiorentina'nın attığı her ilk topu karşılama içi bu ikiliye kaldı.

    donk'un iyi niyetinden şüphem yok. ama yaşı nedeniyle yediği ağır kondisyon antremanları sonucunda şampiyonlar ligi maçlarına kadar ancak fiziki durumu eski haline gelebilir. şu an yürüyecek hali bile yok. seri ise bir 6 numara değil. o derece bir defansif sezgisi ve yeteneği yok.

    durum böyle olunca rakipten top kapma işi tamamen luyindama ve marcao'ya kaldı. orta sahada yaptılar bu işi, evet. durum böyle olunca arkaya atılan her top pozisyon oldu. şu maçtaki oyunun olmasa da skorun ve verilen çokça pozisyonun müsebbibi doğru düzgün bir ön liberomuz olmamasıdır.

    top kapamıyor takım. kapamaz. çok normal. orta sahaya bakın lütfen: belhanda, seri, donk. kanatlara bakın: feghouli ve jimmy. ilerleyen dakikalarda selçuk, emre mor ve babel girdi oyuna. donk hariç bu adamların hiçbiri top kapma konusunda yetenekli değiller. pas arası konusuna girmiyorum bile. donk'un ise yürüyecek hali bile yok. iş böyle olunca takımda top kapabilecek, rakiple boğuşabilecek bir bir tek luyindama ve marcao kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın