2019-20 Hazırlık Maçı
22:00 Artemio Franchi
4 - 1
  • 130
    sorunları hala oyuncu eksikliğine bağlayan taraftarlarımız olduğunu gördüğüm maç. şu maçın ilk yarısını seyredip, defansif orta sahamız yok o yüzden bu haldeyiz diyen birinin futbolla ilgisini ciddi manada gözden geçirmesini öneririm. vasat üstü pres yapabilen ve saha parselasyonunu az buçuk becerebilen her takım bize problem çıkarabiliyor. bu yeni bir şey de değil ha, senelerdir varolan bir problem.

    türkiye liginin seviyesi bu civarlarda gezdiği sürece şampiyon olabilme şansımız hep olacak ama bu temel problemlere yoğunlaşmadığımız her an avrupa arenasından uzaklaşmaya mahkumuz.

    ayrıca kiralık transferlere olumlu yaklaşanların da kendilerini sorgulamarını sağlayacak bir maç oluyor bu maç. takımın kilit mevkilerindeki değişikliklerin 'takım' olgusuna olan etkileri fiorentina maçı üzerinden kolayca okunabilir. sahanın her bölgesinde çaresizce pas opisyonu arayan futbolcuları izledikçe benim içim daralıyor.

    fatih hoca her seferinde oyuncuların oyundan keyif almalarının birinci önceliği olduğunu söylüyor. ki böyle bir isteği olduğundan da eminim. fakat yukarıda bahsettiğim özelliklere sahip ortalama bir takım rakip geldiğinde, bizim takım çaresizlikten kırılıyor. bu duruma net ve sağlam olmasa bile geçici bir önlem kurgulanmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın