resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1841
    maliyeti hakkında ezbere konuşulan oyuncu. gomis takımdayken hiç yük altındayız falan diyen yoktu. bonuslarla dahil 4 milyon euro kazanıyordu gomis. çok uzaklara gitmeye gerek yok hali hazırda takımda bulunan belhanda ve muslera da bonuslarla birlikte 4 milyon euro alıyor. feghouli ise bonuslarla birlikte 4.5 milyon euro kazanıyor.

    şimdi hadi bu gerçekleri unutalım ve diyelim ki gomis'i sanki sene 2017 gibi tekrardan transfer ettik 3.5 milyon + bonuslara. bir allah'un kulu burda maliyet hesabı yapmaz.

    falcao 5 milyon + bonuslar deniyor. isyan edenleri görüyoruz. nasıl bir yük bu, nasıl kalkacağız altından, falcao gelip ülkeye baraj yapmalı, fabrika açıp istihdam sağlamalı anca öyle altından kalkarız falan daha neler neler.

    yahu arkadaşım 4 milyon gomis'e veriyorsun bir şey yok, 5 milyon falcao'ya vermiyorsun. arada 1 milyon euro ile gerçekten ihya olduğunu mu sanıyorsun? hadi 1 değil 2 milyon euro olsun. galtasaray 2 milyon euro ile batacak mı?

    "damlaya damlaya göl olur". evet her transferi yav 2 milyondan ne olacak diye yaparsan damlaya damlaya göl olur altından kalkamazsın. ancak bakıyorsun seri gibi oyuncu 2.8 milyona gelmiş. babel 2.5 alıyor. kalan diğer bütün türk transferler 1 milyon euro'nun altında ve türk parasıyla ödeme alacak. damlaya damlaya göl de olmuyor anlayacağınız.

    benden ala muhasebeci taraftar yoktur. ancak sen zaten 60 milyona dayanan maaş bütçesini 40'a indirmişsin. en son bonuslarla 4 milyon alan fernando'yu gönderip 2.8'e bonussuz seri almışsın. marcao 800 bine oynarken luyindama 1 milyona oynuyor. bir çok yerden tasarruf etmişsin. forvet için 3 milyon euro ideal yıllık ise hayallerdeki, falcao 5 alıyor. aradaki 2 milyonla batmayacaksın.

    seni batıran tarık çamdal, endoğan adili, izzet hajrovic, ahmet çalık ve niceleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın