resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 10231
    futbol ile uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen galatasaray üzerinden afrika'da bir ülkeyi doyuracak kadar para kazanıp karşılığında hiçbir şey vermeyen evlat ekibinden bir başkası. hala üzerinden neyin draması kasılıyor anlamadım, polo'ya biniyormuş, vah vah...
    kendisine bekle sözünü veren arkadaş kimse alsın şirketine ceo yapsın. galatasaray darülaceze değil, çok zordaysa gidip a101, bim veya şok'ta kasiyerlik yapsın.
    herhangi bir senesinde kazandığı parayla sen veya ben bir ömür boyunca aç veya açıkta kalmadan yaşayabilecekken beyimiz lüks hayatından ödün vermediği için zorda kalacakmış. trilyon kazanan adamlara üzüleceğinize aynaya bakın. ha bu arada merak etmeyin ne kendisine ne de kendisi gibi yetenekli yerli futbolculara hiçbir şey olmaz, burası türkiye. sen veya benim açlıktan nefesimiz kokarken bunların en büyük sefalet anıları bilmem kaç yüz bin liralık polo'ya binmek olur.

    ek: vefaymış; orta açmayı, şut çekmeyi öğrenemeden futbolu bıraktı ama hala güzellemeleri bitmedi. senelik bilmem kaç milyon lira kazanan insanları baş tacı ettiğimiz yetmedi bir de ömürlerinin sonuna kadar paşa gönüllerini hoş edeceğiz öyle mi? galatasaray bugün borç batağında yüzüyorsa müsebbiplerinden en önde gelenleri bu yerli övücü arkadaşlardır. bakın bakalım son 10 yılda takıma katkı verip faydalı olmuş bir tane yerli oyuncu aklınıza geliyor mu? 1 sene oynayıp 5 sene yatarak dünyaları kazanıyorlar, taraftar homurdanmaya başlayıp sözleşmeleri yenilenmeyince de "galatasaray vefasız" hadi oradan!
    milletin ağzına sakız olan yabancı kuralı bile sizin gibiler yüzünden geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın