2019-20 Hazırlık Maçı
22:00 Artemio Franchi
4 - 1
  • 16
    diagne için iyi bir pazar olacaktır bu maç.
    oynadığı taktirde etkili olacağını da düşünüyorum. geçen sezon galatasaray diagne'nin başarılı olmakta zorlanayacağı bir takımdı. çünkü genelde kanat oyuncularının bireysel becerileriyle skor bulan bir takımdık. orta saha organizasyonumuz çok zayıftı. bu maçta umarım fatih terim seri'yi önde kullanır ve donk'u defansın önüne çeker. hayır fernando'yu bile donk'un önünde oynatıyordu....

    bu şekilde organizasyon kalitemizin artacağını, babel, belhanda, feghouli ve seri 4'lüsüyle diagne'nin oyun tarzına uygun bir hücum setini sahaya yansıtabileceğimizi düşünüyorum. bu maçta 2 gol atıp 1 de attıracak diagne tekrardan vitrin yapacaktır.

    oyuncu hatalar yaptı. özellikle belhanda ile girdiği penaltı tartışması galatasaray kariyerinde önemli bir noktaydı. ama bunlar geride kaldı. yeni sezon başladı. şampiyonluk kutlamalarına katılmamasını dert etmiyorum. kulüp önemli bir sebeple oyuncuya izin verildiği açıklamasını yaptı zira. artık diagne'den faydalanma zamanı. zaten faydalanmayı becerirsek satışını da beceririz kimse merak etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın