• 899
    ingiltere’nin en büyük, avrupa’nın sayılı elit kulüplerinden, tarihi kökleri olan ingiliz futbol kulübü. taraftarları kulübün sahibi olan glazer ailesine karşı büyük bir nefret duyuyorlar. sosyal medya da sürekli #glazerout etiketiyle yoğun eleştirilerini sürdürüp, savaşmaya devam etseler de, bu asla glazer tayfasının umurunda değil ne yazık ki. şanlı galatasarayımızın başına, böyle zengin ama çapsız bir aile çöreklense acaba neler olurdu? düşünmesi bile kabus etkisi uyandırıyor..

    glazer ailesinin çapsız yöneticisi ed woodward’ın bu transfer döneminde takımı orta sahasız bırakmasıyla, koca çınarın bir senesini daha çöpe attılar. şu an ellerinde olan fred, andreas, mctominay gibi yetersiz, matic ve mata gibi eski formlarından düşmüş ve pogba gibi aklı başka yerlerde olan orta saha oyuncuları ile premier lig’de ancak arsenal ile 5. için filan kapışılır.

    savunma zayıflıklarını wan-bissaka ve harry maguire ile güçlendirmiş olsalar da orta sahalarının zayıflıkları ile asla ezeli rakipleri olan liverpool, city ile mücadele edemezler. ayrıca gol yollarında da bütün yük martial ve rashford’un üzerinde olacak. (bitik sanchez ve şımarık lingard’ı saymıyorum bile) onlarda bu yükü ne kadar taşıyabilir bilinmez..

    bu sene uefa avrupa ligi’nde mücadele edecekler. ama ben yarı finali göreceklerini sanmıyorum. ayrıca geçen sezon takımı mourinho’dan devir alan ole, bu sezona sıfırdan başlayacak. onun da açıklamalarını okudukça patron yalakası müdürler gibi konuştuğunu görüyorum. ben ondan da hiç umutlu değilim..
    pazar günü lampard’ın chelsea’si ile old trafford’da mücadele edecekler. iki eski futbolcunun, bir zamanlar formalarını giydikleri takımlarını yönetmesini ilgiyle izleyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın