resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 6228
    orta sahadan devşirme sol kanat olarak oynadığı zaman çoğu maçta güzel katkı yaptı takıma, fakat skor konusunda daima yetersiz kaldı. 3. dönem terim dönemindeki en büyük sıkıntı kapanan takımları çok zor açıyorduk, çalım atabilen tek yetenekli oyuncumuz engin baytar'dı. takımın oyun bilgisi ve pas kalitesi çok yüksekti fakat yetenek olarak çok da yukarı da değildik, buna rağmen muhteşem bir takım oyunu oynuyorduk. bugünkü takım çok daha potansiyelli ama o günlerde oynadığımız futbolu daha çok özlüyorum. zaten o yüzden dolayı amrabat, sneijder ve drogba gibi özel yetenekli oyuncular transfer edildi 2. sene.

    gelelim emre çolak'a. sen git ispanya'da kendini iyi kötü kanıtla, deportivo'da etkili bir futbol ortaya koy sonra dön 26 yaşında suudi arabistan'da para derdine düş. tabiki profesyonel hayat, para önde gelir ama oradan valencia, villareal gibi takımları zorlamak yerine bu yaptığı tam olarak vizyonsuzluk.

    kulübün kapılarının açıklığını sayın hocam fatih terim bilir ama şuanki fiziksel durumu muhtemelen 1.ligde bile oynamaya el vermeyebilir. yazık, kendi kendini harcamak böyle bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın