• 357
    gecen sene de begenmiyordum bu sene de cok fazla bi beklentim yok(tek macla gomuyorsunuz diyenlere)

    bu mac da bi kriter degil. hatta ilk 3-4 mac da olmayacak.

    ancak bu arkadaslarin kronik problemleri var.

    luyindamadan baslayalim. bu arkadasin mudahaleleri hava hakimiyeti cok cok iyi. ancak topu ayagindan cikartmada problemli. onemli degil, defans oyuncularinin cogunda olur bu. ama daha buyuk bi sorun var ki bu adamin beyni yok! yahu bu adama en az 40 sefer calim atmaya kalkma demislerdir adam ceza sahasinda calim atiyor. eyvallah boyle bi yetenegin var da arkadas yapma yahu! biri alir ayagindan keser cezayi! bu huyundan vazgecse cidden tas gibi stoper.

    gelelim marcaoya. bu adami birebirde zor gecersin. topla arasi daha iyi, topu iyi kullaniyor. hava topunda luyindama kadar iyi degil ama kotu de diyemem. ancak bu arkadasin 1 metre bile arkasina top atsan yetisemiyor! ayrica bi oyuncunun onundeyse nasil top saklayacagini veya uzaklastiracagini ogrenemiyor! gecen sene benfica macini tek basina verdi. 7 agustos 2019 akhisarla olan super kupa macini da vermeye calisti beceremedi.

    bu iki arkadas da cok lakayit. umarim sampiyonlar liginde bu lakayit hareketlerini yapmazlar ve anlik lanet olasi konsantrasyon kayiplarini yasamazlar. eger yasamazlarsa ilk firsatta ikisini toplam 30 milyona cakar kurtuluruz. yok yasarlarsa ozellikle marcao yerine adam bulmak icin yollara duseriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın