• 32
    benim beğendigim bir kanal kendileri. buraları okuyorlarmış, benim için güzel bir şey bu. sözlüğün iyi kötü başka mecralar tarafından da takip edilmesi. şimdi hazırladıkları video aslında doğru, neden başarılı olduğumuzu gayet yerinde açıklamışlar ama vasat seviciliğini 10 milyon euro yatırım yaptığımız bir oyuncuyu desteklemekle karıştırmamak gerekir. evet galatasaray kişilere bağlı bir kurum değildir ama bir kalemde o kadar yatırım yaptığı bir futbolcuyu harcayabilecek bir ekonomik güce de sahip değildir. ben de diagne'yi beğenmiyorum ama destekliyorum kesinlikle.
    bir firmadasınız, elindeki malı kötüleyen mi firmaya daha yararlıdır, yoksa elindeki malı olumlu özelliklerini anlatmaya çalışan mı?
    ben de herkes gibi falcao'yu kadroda görmek istiyorum ama diagne bizim satabilecegimiz(marcao-luyiindama gibi isimleri simdi satmayız tabii ki de) en çok para eden oyuncumuz. onu kötülemenin hiçbir faydası yok takıma. biz gelsin diagne 11 oynasın demiyoruz, fakat elimizdeki malın degerini düşürmemeye çalışıyoruz.

    şener esprisi hakkında ise gayet haklıdır benim gözümde. türk milleti olarak esprileri biraz ciddiye alıyoruz bence. biraz daha rahat olabiliriz, ingiltere gibi yerlerde oyuncularla nasıl dalga geçiliyor, yazmaya bile gerek duymuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın