resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 905
    hazırlık maçlarında ve akhisar maçında rezil oynamış, doğal olarak linç etmeden düzgün bir şekilde güzel temennilerle burada eleştiriliyor. adamlar çıkmış "allahım aklıma mukayyet ol, marcao'ya tahammülünüz yok, marcao eleştirilemez" minvalinde savunma yapıyorlar. herkes eleştirilir arkadaşlar öncelikle bi sakin. çıkın yazılanları okuyun bakayım. insanlar olabilecek en düzgün şekilde olması gerektiği gibi eleştirmiş. ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da okumadan bodoslama laf olsun diye yazıyorsunuz.

    performansına gelecek olursak, gerçekten rezalet. beni de korkuttu son dönemdeki hali. ve bu durumun fizik olarak hazır olup olmamasıyla alakası var mı pek emin olamadım. korkutan da bu zaten. bi laubalilik var marcao'da. bunu geçen sezonun son maçlarına doğru da sezmiştim ama çok takılmamıştım. şu an artık neredeyse emin olmaya başladım. oyun içi disiplini kötü kendisinin. ve tahmin edersiniz ki bu özellik kurmak istediğimiz seviyedeki takım için çok büyük sıkıntılar doğurabilir. şampiyonlar liginde üst seviye bir takıma karşı, o taç atışında daldığı gibi daldığını ya da adamı kıçıyla ilginç bir şekilde eğilip perdelemeye çalışıp kaçırdığını bir düşünün.

    mental açıdan bu anlamda kendini geliştiremezse bırak üst seviyelere çıkmayı, bu seviyenin bile altına iner. zaten defansif anlamda çok eksiği var bir de bu hali devam ederse bizim için ciddi sıkıntı olur. sırf pas oyununa yatkın, ayağı düzgün diye bu kadar eksiği olan bir adamla uzun vadede başarı sağlayamazsınız. umarım kendisi ya da hoca eksiklerinin farkındadır ve bir an önce daha olgun bir oyuncu haline gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın