resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1649
    artık bu saatten sonra gelmemesi sürpriz olur herhalde, hiç de hoş olmaz.

    kendisinin instagram profilinde gezdim azıcık, epey aktif kullanıyor instagrami ve galatasaray resmi instagram hesabindan 4 milyondan fazla takipçisi var. bu olay çok önemli bence. bu adam bize geldiğinde kendisini takip eden bütün insanlar galatasaray ile ilgili fotoğrafları, maçları görecek. müthiş güzel reklam olacak.

    evet belki diyebiliriz biz galatasaray'iz, falcao'dan büyük markayiz, bizim böyle şeylere ihtiyacımız yok falan filan ama işin aslı maalesef öyle değil. yani dunyanin neredeyse hiçbir yerinde birileri açıp türkiye ligini izlemiyor doğru düzgün. izleyen muhakkak vardır ama sürekli takip edilen bir lig değiliz, haliyle takımımız da öyle değil. bu sebepten takımda böyle yıldız, popüler oyuncuları bulundurmak çok önemli.

    sneijder, drogba, podolski... bu adamlar bu açıdan bize çok yardımcı oldu. şimdi de falcao aynı şekilde takımımızın dünyada sempatik görünmesine yol açacak muhtemelen. bir de bize gelen yıldız oyunculara baktığımızda cidden çok sempatik ve güzel adamlar olduklarını görüyoruz. bu da imaj açısından çok iyi. mesela fenerbahçe van persie'yi transfer etti. adam yıldız mı evet yıldız ama bu yukarıdakiler gibi şirin bir imajı yok: aynı şekilde beşiktaş pepe'yi aldi, yukarıda yazdığım adamların tam tersi bir imaja sahip. bunlar önemli şeyler benim gözümde.

    neyse, umarim takımımıza katılır, çok yararlı olur, goller atar attırır, takımdaki dostluk havasini pekistirir, bizde çok mutlu olur ve bu mutluluğu sosyal medya paylaşımlarına da yansıtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın