• 12934
    dusunce ozgurlugu kapsaminda istedigi entryleri girmekte hur olan taraftarlara sahip sozluk. beyler, burada hepimiz taraftariz, herkes galatasaray’i dusunuyor galatasaray’in iyiligini istiyor. o yuzden bu platform zaten biz taraftarlarin sesini tasimak, duyurmak degil mi? yonetimi de, teknik direktoru de, oyuncusu da bizler icin oynamiyor mu?

    birakin isteyen istedigi elestiriyi yapsin. yok sosyal medya taraftari, yok fm oynayan ergenler, yok yanginci taraftarlar. gerek yok bu yaftalara. tabi o yaftayi yapistirmak da senin ozgurlugun. ama elestiren taraftari da susturamazsin. o yuzden fikri hur vicdani hur diyoruz taraftarimiz icin. kimimiz artik 34 yasindaki selcuk inan’i takimda gormek istemiyor, onun yerine gencleri gormek istiyor, kimimiz seri’nin anchor man dedikleri defansin tam onunde yarar saglamayacagini dusunuyor ve bunu dile getiriyor! bunlari yazamayacaksak sesimizi duyuramayacaksak basaksehir gibi bos tribunlere oynayan takimdan ne farkimiz kalir? o sosyal medyaci fmci ergen dediginiz insanlar olmasa, bugun cengiz yonetimi yerine belki de dursun aydin ozbek yonetimi altinda olacaktik. ibra edilmediginde sosyal medya ve diger alanlarda orgutlenmeler olmasa suan belki de liseli ve liseci go to the ball diyo yaa diyen dinozorlar tarafindan yonetiliyor olacaktik.

    ek: biri yazmis, zamaninda facebook’ta orta acamiyor diye dalga gectiginiz sabri diye...kardesim, sabri’nin yedek oldugu eboue’nin sag kanat oynadigi iki sezon sampiyon olduk. sabri gittikten beri zaman zaman elestirsek de mariano sag kanada seviye atlatti, ortalariyla en az on mac kazanmadik mi? sabri gittikten sonra bir sene yarim yamalak goztepe macerasinin ardindan simdi nerede, niye bir tane kulup talip olmadi?

    diyecegim odur ki birakin insanlar elestiri yapsin, fikir populer olmasa bile insani bazen hakli cikarabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın