• 5109
    her dönemin takımıdır. ve her dönem, dönemin gücüne yalakalık yapmak için ezeli rakibini başka bir şeyle suçlar. 15 temmuzda darbe gerçekleşseydi, muhtemelen fenerbahçe taraftarı, galatasaray'ı ak particilikle suçlayacak, zekeriya öz gibi savcıları kendilerinde üye oldukları için halk kahramanı ilan edeceklerdi.

    cumhuriyetin son kalesi olduğunu iddia ederler ama başkanları hdp toplantısında baş köşede boy gösterir.

    şike yaptıkları 400 sayfa delille kanıtlanmış ve onlarca mahkemeden onaylanmasına rağmen deliller sahte, kumpas diyip, galatasaray'ı yenemedikleri denizlispor maçında teşvikle suçlayıp, beşiktaş'ı yanlarına çekmek için ''ankaragücü, 8-0'' ve benzeri olgularla saldırırlar.

    galatasaray'ı, kendilerini uefa'ya şikayet etmekle suçlarlar. başkanları 2006 'da platini'ye mektup yazıp galatasaray'ı şikayet ettiğini söyler. utanma yoktur. yıldızın önemli olmadığını savunup, 1071 malazgirt kupasında ki şampiyonlukların sayılması için fenerasyona başvururlar.

    en önemlisi zamanında islam çupi bunlarda ki geleceği görmüş gibi ''fenerbahçe'nin büyüklüğü ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğüdür'' gibi bir büyüklük icadı yapmış. bakın asıl vizyon budur. adam ne mal olduklarını yıllar önceden anlamış gibi sanki. düşünsenize real madrid efsanesi birinin ''real'in büyüklüğü ne şampiyonluk, ne kupa büyüklüğüdür'' dediğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın