• 15
    faruk süren'i de liseliler yedi. o da olağanüstü kongreye gidip, aday olmadı. jardel transferi, başarı sarhoşluğu, yiyici takımı ve bildiğimiz burjuva görgüsüzlüğü vs. mesela adamlar hakan şükür'ün tipine gıcık gibi göndermek için uğraştılar o zamanlar. maddi olarak yine kötü durumdaydık. oyuncular para almıyordu falan diye çok gazete haberi okuduydum o seneler.

    faruk süren de hocaya uefa kupası turlarına kadar sözleşme teklif etmedi. hoca baya sitemkardı. bence uefa kupası alındıktan sonra hocaya ayrılmaya karar verdi. önceden sözleşme uzatsalardı hoca kabul ederdi. ama faruk süren hocayı, hakan şükür'ü ve bi kaç kişiyi daha göndermek istiyordu.

    ünal aysal o ikinci yönetimi ali dürüst, abdürrahim albayrak, adnan'ı falan sırf kafasının keyfine yaptı. ben oldum diye kendi kendine triplere girdi. ilk önce hocanın adamlarını gönderdi, ondan sonra da kendisini. sonra kaçar gibi gitti. onun yüzünden bi sene men aldık, dursun musallat oldu.

    faruk süren için bir şey diyemem. fatih hocayı 4-0lık fener maçında kovsaydı neler olurdu bilemem. ama aysal net olarak hocanın sırtından başkanlık yaptı. hakkı vardır muhakkak amenna ama hocanın hakkının yanında çok azdır o iki sene için. hocanın da hatası var ayrılmasında ama aysal'ın daha fazla. zaten göndermek için yer arıyordu bahanesi oldu. kendisini kurtardı aklı sıra ama iş bilmez olduğu aldığı hocalar-oyuncular ile kendini belli etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın