• 34973
    "şu an galatasaray falcaoyu almasa bile 1 numaralı şampiyonluk adayıdır, çünkü fatih terim gibi şampiyonluk sihirbazı bir hoca var başlarında".

    "galatasaray istese vedat muriqi'yi alırdı ama falcao konusunda gelişmeler olumlu olunca ondan vazgeçildi ve bütün enerji bu transfere harcanıyor."

    "falcao geldiğinde yer yerinden oynatacaklar galatasaray taraftarına. galatasaray taraftarının zaten forma sözü var. ben iddaa ediyorum 150.000 formanın üzerinde falcao forması satışı yapacaklar. türkiyede tüm zamanların forma rekoru kıracaklar. falcaonun özel seyircisi olacak. falcao bereketiyle gelecek. bundan yayıncı kuruluş ve medya da yararlanacak. süper lig için bir referans olacak".

    "ben şampiyonlar liginde galatasarayın gruplardan çıkacağını düşünüyorum. falcao geldikten sonra bir yarıfinal bile görebilir galatasaray. 2000 yılında uefa kupasını alırken de kimse böyle bir şey beklemiyordu ama aldılar getirdiler."

    "emre mor fatih terim için büyük bir yatırım. niye biliyormusun? emre moru parlatıp bonservisini alacaklar ve daha fazla paraya satacaklar. bu bir proje transferi. kiralık gibi görünse de galatasaray transfer edecek".

    "emre moru türkiyede belki avrupada futbola döndürecek, onun allah vergisi yetenek ve zekasını potansiyel ve patlayıcı güce çevirecek iki hoca var. biri şenol güneş diğeri fatih terim. fatih terimin eline düştü. ve fatih terim onu çok güzel disipline eder. emre mor çoğu maçı o olağanüstü yetenekleriyle galatasaraya kazandırır. ben hiç ümitsiz değilim emre mor konusunda. çok başarılı olacağını düşünüyorum. ve galatasarayın falcaodan sonra en büyük transferi olacak bu sezon".

    "falcao kadar önem veriyor bakayoko transferine fatih hoca. her yönüyle çok güçlü, devamlılığı olan, bir dalgakıran gibi hem savunmaya yardım edip hem de oyun kurup takımı hücuma kaldıracak, beğendiği ve oraya biçilmiş kaftan olacak isim bakayoko. terim kendisine yaya toure yorumunu yapıyormuş. onun transfer edilmesini istiyor."

    zeki uzundurukan
App Store'dan indirin Google Play'den alın