resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1569
    beşiktaş taraftarının görmemiş gibi yaptığı bazı hareketlerin benzerini sosyal medyada kendisi için yapan galatasaray taraftarını görmek kabul edilemez. hangi camiaya ait olduğunun farkına varsın artık herkes. kim olursa olsun bir futbolcuya bu kadar yalvaracak kadar alçalıyorlarsa da kulübümüzü buna alet etmesinler.

    fena sayılmayacak bir transfer sezonu geçirirken ibrahimovic, modeste vb. isimlerde olduğu gibi tüm transfer sezonunda tek ismin peşinde koşup sonuç alınamamasıyla taraftara hüsran yaşatacak bir durumun önüne geçilmeli. yönetim geçmişte yaşanmış süreçlerden ders almalı. alternatif planlar olmalı ve sakız gibi uzayan bu durumu netleştirmeli.

    bonservis bedeli ödenmesi, bahsedilen uçuk yıllık ücretlerin ödenmesi konusunda da taraftar gazıyla hareket edilmemeli. kim ne derse desin takım içi dengelerin altını üstüne getirmeye gerek yok. bakın, geçmişe bakın. mario jardel geldiğinde neler oldu? jardel de leblebi gibi gol atmıyor muydu? tabiri caizse real madrid'in şampiyonlar ligi'nde kocası olmuş bir isimdi. bize geldiğinde de ilk yarıda geçmiş performasından eksik bir yanı yoktu. yerli oyuncular soyunma odasında saldırmadı mı? bunun tek sebebi neydi? jardel'in aldığı yıllık ücretin diğer oyuncuların çok üzerinde olmasıydı. oyuncu koşmuyor, mücadele etmiyor gibi bahaneleri bir kenara bırakıp sorunun özüne dönmek lazım. bu adam porto'da hakan şükür gibi pres yapıp mücadele etmiyordu sonuçta. oyun yapısı buydu.

    sneijder, drogba gibi isimler geldiğinde huzursuzluk çıkmasın diye diğer oyuncuların yıllık ücretlerinde de kat kat artışlar yapılmadı mı? takım içerisindeki futbolcular huzursuzluk çıkarmazmış; gelecek ismin adına, kariyerine saygı duyarmış. geçsinler bu boş lafları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın