resim
Yılmaz Vural
Görev:Teknik Direktör
Takım:Menemen FK
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 98
    yıllardır durmadan türk antrenörlerine haksızlık yapıldığını savunan (tam olarak yanlış bir yorum da sayılmaz), kendisi çalıştırması halinde üç büyüklerin ve milli takımın çok başarılı olduğu iddiasındaki teknik direktör. türkiye liglerinde kaç takım çalıştırdı bilmiyorum ama kendimi bildim bileli hep vardı. enteresan çıkışları var bu adamın.. sahada ve saha dışında. futbolcunu tokatlamıştı kırmızı kart gördü diye. takımı gol yedikten sonra kendini yerlere attığına da çok şahit olduk.

    şimdi bir fenerbahçeyi yenip, galatasaray'a da son dakikalarda kaybedince sıradan kariyerinde olduğu noktayı haksızlık saymaya başladı. kendini milli takım hocalığına layık görüp, hemen her kanalda ''hadi artık bekliyorum'' mesajları vermeye başladı.

    türk milli takımında yerli hoca olmasının daha faydalı olacağını düşünenlerdenim. ama bu yılmaz vural olmamalı kanımca. çünkü dünya arenasında da bu yaptıklarını yaparsa, o çok eleştirdiğimiz ve nerdeyse kabadayı yakıştırmalarını yaptığımız fatih terim'in imajını bile mumla ararız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın