resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1554
    narkozun etkidinde adamlar, falcao kokoreççisi, kurbanlıklara falcao yazma. bu transferi bu noktaya yönetim getirdi. açıklama yapsaydı ve beklenti düşseydi o zaman. gerekirse 3 milyona kadar bonservis verilerek alınmalı. yoksa büyük hayal kırıklığı.

    tabii ki dünyanın sonu değil, ama yönetimin transferleri beceremediğine dair psikolojik bir durum ortaya çıkar. seri ne kadar büyük işse, diğer transferlerin bu kadar dallanıp budaklanması kötü iş.

    ffp var tamam da, o zaman bir açıklama yapın arkadaş. beğenmediğimiz fener yönetimi mesut olayında açıklamasını yaptı ve ses kesildi. açıklama olmasa hala mesut konuşuyorlardı. biz hala banega'yı konuşuyoruz.resmi siteden açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı.

    falcao olayı 15 ağustos'a kadar bitmiyorsa, açıklama yapsınlar ilgilenmiyoruz diye. son ana kadar beklenirse neler olacağını, elimizin belki de boş kalacağını biliyoruz. geçen yaz forvetsiz kaldık,devre arası alan olayı. iletişimde bir sıkıntı var.

    roma da devreye girebilirmiş.artık bitirin şu adamı. yoksa yönetime karşı algı ve güven geçmişte yaşanan transferlerin umulmadık bariyerleri ile birlikte farklı yerlere gidecek. veya düzgün bir açıklama yapın.

    gerekirse bonservis 2-3 milyon bonservis verin. ok yaydan çıkalı çok oldu, bunu da siz yaptınız. o falcao buraya gelmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın